other

claudebot#claudebot#claudebot

Araç Kiralama Kampanyaları

Araç Kiralama Fırsatları

Müşterilerimiz ne diyor?

Kiralama işleminiz sona erdikten sonra e-posta adresinize gönderilen anket formunu doldurmanız halinde yorumunuz burada yayınlanacaktır.

Tüm Yorumlar

Blog

Oscar Rent A Car

Popüler Lokasyonlar
En iyi fiyat garantisi

Aynı tarihler aralığında, aynı lokasyonda, aynı segment araçlarda en uygun fiyat garantisi

Ödüllü misafir hizmetleri
39 Farklı Araç Seçeneği

Otomatik, Manuel, Benzinli, Dizel tüm seçenekler bir arada

Ödüllü misafir hizmetleri
Ödüllü misafir hizmetleri

Ücretsiz iptal ve değişiklik imkânı ile %100 garantili hizmet sağlıyoruz.

Dalaman Havalimanı ve Fethiye Araç Kiralama Hizmetleri

Dalaman Havalimanı ve Fethiye başta olmak üzere Oscar Rent A Car 1994 yılından bu yana araç kiralama sektöründe faaliyet gösteriyor. Yenilikçi ve gelişime açık yapısı ile sektördeki gelişmeleri yakından takip eden ve bu yenilikleri iş anlayışına entegre eden şirketimiz, memnuniyet uyandıran bir araç kiralama hizmeti sunuyor. Oscar Rent A Car ayrıca güçlü altyapısı, profesyonel çağrı merkezi, en az bir yabancı dil bilen donanımlı personelleri ile bireysel ve kurumsal müşterilerine çözümler üretiyor.. Şirketimiz sizlere teknolojinin bütün imkânlarını kullanarak iletişim sağlıyor. Bu kapsamda bütün ofislerimiz, web sayfamız ve 444 8687 numaralı çağrı merkezimiz 7/24 hizmet sunmakta, her zaman ulaşılabilir kalarak kiralık araç ihtiyacı olanları en iyi çözümlerle buluşturuyor. Oscar Rent A Car bu hizmet anlayışı ile her gün yüzlerce kişiye hizmet vererek başarılı yolculuğuna devam ediyor.

Modern ve Kaliteli Araç Kiralama Çözümleri

Geniş araç filosu ile şirketimiz her ihtiyaca ve tarza uygun araba modellerini bünyesinde barındırıyor. Siz müşterilerimize ekonomik, orta sınıf, lüks, SUV, minibüs gruplarındaki onlarca farklı araç arasından dilediklerini seçme fırsatı sunuluyor. Şirketimiz, araç kiralama hizmetlerinde her zaman sektörün en uygun fiyat seçeneklerini sunuyor. Üstelik çoğu zaman çeşitli kampanyalar ve özel indirimler düzenleyerek sizlere daha uygun fiyatlarda oto kiralama imkânı tanıyoruz. Bütün kiralık araçları 3 yaş altı olan firmamız, otomotiv dünyasının en güçlü markaları olan Renault, Hyundai, Nissan, Citroen, Peugeot, Fiat, Dacia, Opel, Skoda, Volkswagen, Mercedes gibi araçlarla hizmet veriyor. Araç kiralama ihtiyaçlarına tek bir çatı altında çözüm sunan Oscar Rent A Car; günlük, aylık, yıllık, şoförlü servis, transfer hizmetleri ve uzun dönem kiralama ile müşterilerinin destekçisi oluyor.

Araç Kiralamanın En Kolay Yolu

Şirket olarak uygun fiyatlı ve kaliteli araba kiralama hizmetini Muğla başta olmak üzere Türkiye'nin hemen her yerine taşımaya çalışıyoruz. Şu an için 20’den fazla rent a car ofisimiz müşterilerimize hizmet veriyor. Ofislerimizde internet üzerinden yapılan rezervasyonlar karşılandığı gibi ofis çalışanları tarafından da araç kiralama hizmeti veriliyor. Her nerede olursanız olun size en yakın araç kiralama ofisimizden hizmet ve bilgi alabilirsiniz. Özellikle havalimanlarında bulunan ofislerimiz sizlerin seyahat, tatil ve iş gezilerinin çok daha konforlu olabilmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sıkça Sorulan Sorular

www.oscarrentacar.com sayfamızdan online olarak veya +90 532 151 0151 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak 09.00-19.00 saatleri arasında rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Araç kiralamak için 21 yaşını doldurmuş olmanız ve en az 2 yıllık B grubu ehliyet sahibi olmanız gerekmektedir.

Minimum araç kiralama süresi 1 gündür.

Web sitemizden aracı kiralayacak kişi için online rezervasyon ve ödeme yapabilirsiniz fakat kiracı aracı teslim alırken kendi ehliyeti ve kredi kartını ibraz etmekle yükümlüdür.

Araç teslim alırken uygulanan provizyon kuralları gereği kredi kartınız olmadan araç kiralama işlemi maalesef yapılamamaktadır.

Provizyon, kiralama süresi bittiğinde; HGS, köprü geçişleri, eksik yakıt, günlük km sınırı aşımı ve hasar bedelleri hesaplanarak kalan tutar iade edilir.

Web sitemizden yapılan rezervasyonlarda araç kiralama ücretini kredi kartınızla hemen ödemeye özel indirimden faydalanarak veya havale/eft seçeneğiyle yapabilirsiniz. Ayrıca Ofiste Öde seçeneğiyle aracınızı teslim almaya geldiğinizde kredi kartınızla ödemenizi yapabilirsiniz.

İptal talebinizi rezervasyon yaptığınız tarihte iletmeniz halinde yaptığınız ödemeniz tamamen geri iade edilecektir. Ödemesi gerçekleştirilmiş rezervasyonlarında kiralamanızın alış saatine 24 saatten az kalması halinde 2 günlük kiralama ücreti tutarında kesinti yapılarak iade yapılmaktadır. Rezervasyon gün sayınız 2 günden az ise iade yapılmamaktadır.

.              .